Tutorial: OnlineLeaf

Saya telah selamatkan persekitaran sehingga awak datang balik . :face75: OnlineLeaf . Cara nak save tenaga dari banyak di guna. betul ke? hee . (apa yang aku merepek pun tak tahublogger-emoticon.blogspot.com)

apa itu OnlineLeaf? ok, korang biarkan blog saya lama-lama, nanti mesti ada ENERGY SAVING MODE . itu la Onlineleaf . hehe . fahamblogger-emoticon.blogspot.com:5u2::3j2:

Dekat website OnlineLeaf pun ada kasi CODE macam mana nak buat. tapi tak pe, saya rajin nak ajar . HEHE .


863287d81fb051ea1973530885a469fa Dashboard > Design > Edit htmlblogger-emoticon.blogspot.com

d408702d44383ed4394ce8a19356b435 tekan ctrl+F, carikan kod:
<head>
4199061f501eca26b90b5269a52bb4f5 sudah jumpa? ok .blogger-emoticon.blogspot.com COPY kod di bawah ini: (ctrl+C untuk copy)
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js"></script>
4b5fbfda470b94ce413638d9b844d384 PASTE kod yang dah di COPY di atas kod <head> tadi .

b24d2d4df87e15282ddae0015c37cb08 Sudah? preview dan save if tidak ada ERROR !blogger-emoticon.blogspot.com


4 comments:

  1. Nak menang hosting dan domain percuma dari Exabytes? jom join contest ni.. http://mohdzaid.com/fg5

    ReplyDelete

Thanks For Reading My Blogg
Please Drop You Suggestion or comments :)

 
Semua didalam Belog ini kepunyaan Cik Mimi Ruslan. ©copyright 2010-2013 CikMimiRuslan all rights reserved