tutorial: berapa orang usha blog kamu

Tutorial ini di request oleh adik kikie:

ok..macam mana nak tahu berapa orang tengah lihat blog anda . sekarang sis ajar yea..:face56:

1 design>add gadget>html/java

2 then pergi ke SINI < tekan tuk pergi

3 ambil kod dia dan paste kan di html/java

4 ada ayat CHANGE_TO_YOUR_DOMAIN, ganti kan dengan URL blog anda.

5 then, SAVE .

dah jadi kan? senang je .

SILA TINGGAL KAN KOMEN ANDA SELEPAS BUAT TUTORIAL NI


21 comments:

  1. saya da try buat tp rase mcm laen jek . ke saya sala buat . ? ? -,-

    ReplyDelete
  2. ada perkataan ONLINE kan?
    tukar ke perkataan yang awak nak :D

    ReplyDelete
  3. yeah saya dapat buat. terima kasih daun keladi ;')

    ReplyDelete
  4. @nu-syaaa sama sama . kalau sudi datang lagi.. hee

    ReplyDelete
  5. dah dpt, tp knape tak de image?
    ^-^

    ReplyDelete
  6. thnk you .. bnyk membantu ^^

    ReplyDelete
  7. thanks for the tutorial kak mimi.. :D

    ReplyDelete
  8. tanx....boleh wat..huhuhu...suke2

    ReplyDelete
  9. dapat buat ler...thnxxxx ^___^

    ReplyDelete
  10. akk cm ne nk msuk kn lgu dlm blog??hihi

    ReplyDelete
  11. 10q..
    klu blh thu,,tjk lgu nie ape??
    nice n sweet song!1

    ReplyDelete
  12. tak nampak sangat ape yang ditules sbb ade nuffnang ni , hee :)

    ReplyDelete

Thanks For Reading My Blogg
Please Drop You Suggestion or comments :)

 
Semua didalam Belog ini kepunyaan Cik Mimi Ruslan. ©copyright 2010-2013 CikMimiRuslan all rights reserved